Gurmánský vepřový pekáč
-
Příprava10 min.
-
Vaření25 min.
-
Porcí2
-
Zhlédnutí1 739
Minulý týden mi kamarádka ukázala, co navařila pro své chlapy o víkendu. Okamžitě jsem si ptala recept, protože u nás doma podobné recepty zbožňujeme.
Celá rodina jsme si pochutnali…
Byla to opravdu šmakotina 🙂
Přesvědčte se sami…
Budeme potřebovat následující ingredience:
- 500 g krkovičky nakrájené na kousky
- 1 kg brambor (nakrájených)
- 2 větší cibule nakrájené
Na marinádu:
- 2 lžíce oleje
- 1 lžíci hořčice
- 1 lžičku worcesterské omáčky
- 1 lžičku medu
- 2 stroužky česneku
- Sůl, pepř, vegeta
Takto budeme v receptu postupovat:
- Všechny přísady na marinádu smícháme a krkovičku dáme marinovat alespoň 2 hodiny před pečením.
- Plech na pečení vymažeme trochou oleje a navrstvíme na něj nařezané brambory, cibuli a ochutíme solí a pepřem.
- Potom přidáme masíčko is marinádou a vložíme do vyhřáté trouby.
- Pečeme při teplotě 190 stupňů asi 1 hodinu, případně déle, tak, aby maso bylo dostatečně upečené. Prvních 30 minut můžeme péct pod alobalem.
- Podle potřeby podlijeme
Máme hotovo!
Mňam!
Přejeme Vám dobrou chuť!
zdroj: postila.ru/post/62176734
Vyzkoušejte také: